foto

Anabela Moreira

  • nar. 8.3.1976 (43 let)
    Lisabon, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Diamantino
Ruth
2017 Fátima
2015 Nádvoří balad
2013 É o Amor
2011 Krev mojí krve
2007 Mal Nascida
2005 O Fatalista
2004 Noite Escura
2002 Ruy Blas (TV film)
2000 Alta Fidelidade (TV film)

TV seriály

2011 Maternidade (TV seriál)
2008 Vila Faia (TV seriál)
2004 Inspector Max (TV seriál)
2002 Lusitana Paixão (TV seriál)
Saber Amar (TV seriál)
1998 Médico de Família (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 Portugal - Um Dia de Cada Vez

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky