foto

Josef Eismann

  • nar. 9.11.1932 (85 let)
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Setkání v Praze, s vraždou (TV film)
2003 Nezvěstný (TV film)
1993 Jak se ztratit ve zlém světě (TV film)
1991 Nebe, peklo, ráj (TV film)
1990 Dětinské hry dospělých (TV film)
1989 Tobogan
1986 Preceptor (TV film)
1984 Jak se rozloučit s Odettkou (TV film)
1983 Únosy bez výkupného (TV film)
1981 3x denně kapku rosy (TV film)
Nezralost (TV film)
Proč se vraždí starší dámy (TV film)
Velikánský banánový dort (TV film)
1979 Život je tvrdolín (TV film)
1978 Jak se zranit ve službě (TV film)
1975 Poslední exil (TV film)
Vilém Rozkoč (TV film)
1974 Jak přijít o život (TV film)
1973 Otevřený kruh (TV film)
1972 Vražda před večeří (TV film)

TV seriály

1981 Pět draků vodáků (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace