foto

Holly Brix

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Ledové ostří 4: Oheň a led (TV film)
2009 The Butterfly Effect 3: Revelations

TV seriály

2016 Upíří deníky (TV seriál)
Somebody That I Used to Know (S07E19)
Hell Is Other People (S07E10)
2015 Upíří deníky (TV seriál)
Age of Innocence (S07E03)
2014 Upíří deníky (TV seriál)
I Alone (S06E09)
What Lies Beneath (S05E20)
Total Eclipse of the Heart (S05E13)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
Handle with Care (S05E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace