foto

Erik C. Bloomquist

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Temná přísaha (TV film)
2015 The Cobblestone Corridor
2014 Santa Con
2013 Kapitán Phillips

TV seriály

2016 The Cobblestone Corridor (TV seriál)

Dokumentární

2014 Tajemství skladiště zbraní (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Intermedium
2018 Long Lost
2017 She Came from the Woods
2015 The Cobblestone Corridor

TV seriály

2016 The Cobblestone Corridor (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Intermedium
2018 Long Lost
2017 She Came from the Woods
2015 The Cobblestone Corridor

TV seriály

2016 The Cobblestone Corridor (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Long Lost
2017 She Came from the Woods
2015 The Cobblestone Corridor

TV seriály

2016 The Cobblestone Corridor (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace