foto

Joseph Orr

  • nar. 1960
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Lotta & das ewige Warum (TV film)
2010 Ein Fall für Fingerhut (TV film)
Osudové setkání (TV film)
2002 Ninas Geschichte
1999 Strach v mém srdci (TV film)
1994 Oben - Unten

TV seriály

2017 Triple Ex (TV seriál)
Wer ist eigentlich Paul? (E08)
Robbie ruft (E07)
Let's tanz (E06)
další epizody (7)
2015 … und dann noch Paula (TV seriál)
2013 Familie Undercover (TV seriál)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Kesslers Knigge (TV seriál)
2008 Plötzlich Papa - Einspruch abgelehnt! (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
2007 Leo - Ein fast perfekter Typ (TV seriál)
2006 LadyLand (TV seriál)
2005 Nicht von dieser Welt (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
2003 Beze slov (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Ninas Geschichte
1999 Strach v mém srdci (TV film)
1996 Amerika (TV film)
1994 Oben - Unten
1991 Lila Weihnachtsgeschichte, Die (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Oben - Unten

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace