foto

Joseph Orr

  • nar. 1960
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Doppelzimmer für drei (TV film)
2015 Lotta a hledání lásky (TV film)
2010 Ein Fall für Fingerhut (TV film)
Osudové setkání (TV film)
2002 Ninas Geschichte
1999 Strach v mém srdci (TV film)
1994 Oben - Unten

TV seriály

2017 Triple Ex (TV seriál)
Wer ist eigentlich Paul? (E08)
Robbie ruft (E07)
Let's tanz (E06)
další epizody (7)
2015 … und dann noch Paula (TV seriál)
2013 Familie Undercover (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Die Daltons von Büdringhausen (E16)
Die Moorhexe (E15)
Napoleons Klo (E14)
další epizody (4)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Schützenfest (E04)
Sport ist Mord (E03)
Die Sau ist tot (E02)
další epizody (4)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Lotta & … (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Nach sechs im Zoo (S01E13)
Mikado (S01E12)
Walzing Mathilde (S01E10)
2009 Kesslers Knigge (TV seriál)
2008 Plötzlich Papa - Einspruch abgelehnt! (TV seriál)
2007 Leo - Ein fast perfekter Typ (TV seriál)
Scheidung auf vegetarisch (E04)
Maschinentricks taugen nix (E03)
Der Sohn des Misterministers (E02)
další epizody (4)
2006 LadyLand (TV seriál)
2005 Nicht von dieser Welt (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
2003 Beze slov (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Ninas Geschichte
1999 Strach v mém srdci (TV film)
1996 Amerika (TV film)
1994 Oben - Unten
1991 Lila Weihnachtsgeschichte, Die (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Oben - Unten

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace