foto

Branko Samarovski

  • nar. 9.7.1939 (80 let)
    Zemun, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nimm Du ihn (TV film)
Steirerwut (TV film)
Und der Zukunft zugewandt
2018 Marie fängt Feuer - Zweite Chance (TV film)
St. Josef am Berg - Berge auf Probe (TV film)
St. Josef am Berg - Stürmische Zeiten (TV film)
2017 Grießnockerlaffäre
2016 Die Professorin - Tatort Ölfeld (TV film)
Mlha v srpnu
2015 Das Konzert (divadelní záznam)
Kleine Grosse Stimme (TV film)
Lotta a hledání lásky (TV film)
Země zločinu: Všude dobře, doma nejlíp (TV film)
2014 Der letzte Kronzeuge - Flucht in die Alpen (TV film)
Die Frau aus dem Moor (TV film)
Eine Liebe für den Frieden – Bertha von Suttner und Alfred Nobel (TV film)
Tatort - Paradies (TV film)
2013 Der böse Geist Lumpazivagabundus oder Das liederliche Kleeblatt (divadelní záznam)
Místo činu: Mnichov - Z hlubin času (TV film)
Schneeglöckchen
2012 Hannas Entscheidung (TV film)
Kůň na balkóně
Tvoje krása nemá cenu...
2011 Jedermann Remixed (TV film) - a.z.
Na prahu osmdesátky
2010 Kottan ermittelt: Rien ne va plus
2009 Bílá stuha
Böses Erwachen (TV film)
Ein Schnitzel für drei (TV film)
Hinter blinden Fenstern (TV film)
Oben ohne - Du heilige Nacht (TV film)
2008 Die Entdeckung der Currywurst
Die Heilerin 2 (TV film)
Familie ist was Wunderbares (TV film)
Herrn Kukas Empfehlungen
Nordwand
2007 Die Geschworene (TV film)
Místo činu: Smrtelná hamižnost (TV film)
No Bikini
2006 Karo a Pán Bůh
Ohrfeige, Die (TV film)
2005 Daniel Käfer - Die Villen der Frau Hürsch (TV film)
Oktoberfest
Tote leben länger (TV film)
2004 Die Heilerin (TV film)
Vila Henrieta
2003 Ravioli
Čas vlků
2002 Die Rückkehr (TV film)
Gebirtig
2001 Blumen für Polt (TV film)
Der Zerrissene (TV film)
2000 Cyrano von Bergerac (TV film)
Die Verhaftung des Johann Nepomuk Nestroy (TV film)
Jedermann (TV film)
1999 Die Nichte und der Tod (TV film)
Untersuchung an Mädeln
1998 Geliebte Gegner (TV film)
Opernball (TV film)
1997 Spurensuche (TV film)
Zámek (TV film)
1996 Turista (TV film)
1995 Die Ameisenstraße
1994 71 fragmentů chronologie náhody
1993 Rebellion, Die (TV film)
1992 Duett (TV film)
1991 Moskau - Petuschki (TV film)
Tatort - Blutwurstwalzer (TV film)
Wildfeuer
1990 Der Berg
Tote leben länger (TV film)
1988 Der Lockspitzel (TV film)
1985 Torquato Tasso (TV film)
1984 Baumeister Solness (TV film)
Friedliche Tage
1982 Stunde des Löwen, Die (TV film)
1980 Mona und Marilyn (TV film)
1978 Junge Mönch, Der
1972 Zur schönen Aussicht (TV film)
1971 Magic Afternoon (TV film)
1970 Zur schönen Aussicht (divadelní záznam)
1967 Götz von Berlichingen (TV film)

TV seriály

2018 Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 30 (S03E10)
Folge 29 (S03E09)
Folge 27 (S03E07)
další epizody (5)
2016 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 17 (S02E07)
Folge 16 (S02E06)
2015 Vorstadtweiber (TV seriál)
Schluss mit Lustig (S01E10)
Jagdgesellschaft (S01E09)
Rundumschlag (S01E08)
další epizody (4)
2012 Braunschlag (TV seriál)
2010 Lotta & … (TV seriál)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Bleiben und gehen (S03E13)
Neue Wege (S03E12)
Die Qual der Wahl (S03E11)
další epizody (12)
2008 Dr. Molly & Karl (TV seriál)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Das Angebot (S02E13)
Der Rückschlag (S02E12)
Der Besuch (S02E11)
další epizody (13)
2007 Oben ohne (TV seriál)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Wenn das nur gut geht! (S01E13)
Glück im Unglück (S01E12)
Ausflug mit Folgen (S01E11)
další epizody (12)
Stolberg (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Mein Bezirk: Mein Salzburg (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace