foto

Nicolas Herman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Douche écossaise
2014 Les Lettres portugaises
2013 Essorage
2012 Upřímná přátelství
2009 Le Coach

TV seriály

2014 Příliš brzy (TV seriál)
Rendez-moi ma fille (S04E04)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
Emprise (S01E04)
2007 Avignonské proroctví (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Bez pardonu (S13E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky