foto

Eugen Bauder

  • nar. 5.3.1986 (33 let)
    Alma-Ata, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rate Your Date
2018 Mute
Ronny & Klaid
Unsere Jungs - Auch Strippen will gelernt sein (TV film)
2017 Einsamkeit und Sex und Mitleid
2016 Fucking Berlin
2015 Upovídaná láska (TV film)
2014 Coming In
2012 Turecky snadno a rychle
2011 Bild von ihr
Loď snů - New York (TV film)

TV seriály

2018 Findher (TV seriál)
2013 #TheAssignment (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2009 Eine wie Keine (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky