foto

Zen Kadžihara

  • nar. 25.2.1966 (54 let)
    Okajama, prefektura Okajama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kioku ni gozaimasen!
Masquerade Hotel
2017 Kaettekita Ie Uru Onna (TV film)
2016 Good Morning Show
Scanner: Kioku no kakera o jomu otoko
2015 Gjarakuší kaidó
Shin Naniwa Kinyudo (TV film)
2014 Kiso orion (TV film)
2013 Dai Kuko 2013 (TV film)
Kogure šašinkan (TV film)
2012 Damashie Utamaro 2 (TV film)
Endroll - densetsu no chichi (TV film)
Tabakoi - tabako de hajimaru koi monogatari
2011 Sutekina kanashibari
2009 Asahiyama Dobutsuen Monogatari
2008 Bizanee (TV film)
Tókjó daikúšú (TV film)
Wataši wa kai ni naritai
Za majikku awâ
2006 Bakkudansázu!
Učóten hotel
2004 Hana to Arisu
2001 Góka kjakusen kurúzu sacudžin annai (TV film)
Kikujirô to saki (TV film)
Minna no ie
Stereo Future
2000 Kjógoku Nacuhiko: Kai – Šičinin misaki
Naniwa Kinyudo 5 (TV film)
Sebunzu feisu
1998 Taian ni butsumetsu
1997 Vítejte zpět, pane McDonalde
1996 Gamera 2: Region šurai
Naniwa Kinyudo (TV film)
1994 Waga jinsei saiaku no toki
1991 Juninin no yasashii nihonjin

TV seriály

2020 Isekai izakaja Nobu (TV seriál)
2019 Bišonure tantei: Mizuno Hagoromo (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Ie uru onna no gjakušú (TV seriál)
Wataši, teidži de kaerimasu (TV seriál)
Wataši, teidži de kaerimasu (TV seriál)
2018 Irjú sósa (TV seriál)
2016 Ie uru onna (TV seriál)
Ija na onna (TV seriál)
Rental kjúseišu (TV seriál)
2015 Asa ga kita (TV seriál)
Ičiro (TV seriál)
Samurai Sensei (TV seriál)
2014 Last Doctor (TV seriál)
2013 Garireo 2 (TV seriál)
Hard Nuts!: Sûgaku Girl no jikenbo (TV seriál)
Keidži 110 kiro (TV seriál)
Kuroneko, tokidoki Hanaja (TV seriál)
2012 13-sai no harówáku (TV seriál)
Hungry! (TV seriál)
Mósó sósa (TV seriál)
Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
Tokyo Airport: Tōkyō Kūkō Kansei Hoanbu (TV seriál)
Unmei no hito (TV seriál)
2011 HUNTER~Sono Onnatachi, Shoukin Kasegi (TV seriál)
Hagane no Onna 2 (TV seriál)
Tokyo Kontororu (TV seriál)
2010 Jak jsem se vdala za Gegegeho (TV seriál)
Keišičó keizoku sósahan (TV seriál)
2009 Fumó čitai (TV seriál)
2008 Hišo no kagami (TV seriál)
Loss : Time : Life (TV seriál)
2005 Jasašii džikan (TV seriál)
2002 Mai ritoru shefu (TV seriál)
Omija-san (TV seriál)
2001 Hero (TV seriál)
Saigo no Kazoku (TV seriál)
2000 Brand (TV seriál)
Densecu no kjóši (TV seriál)
1998 Kira kira hikaru (TV seriál)
1997 Gift (TV seriál)
1996 Gimu to Engi (TV seriál)
Konna wataši ni dare ga šita (TV seriál)
Ryoma ni Omakase! (TV seriál)
1995 Ohsama no restoran (TV seriál)
Second Chance (TV seriál)
Za Chefu (TV seriál)
1993 Furikaereba yatsu ga iru (TV seriál)

Divadelní záznam

2015 Legacy of SOMA: Aonoran (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky