foto

Alexander Babraj

  • nar. 7.2.1948
    Opava, Československo
  • zem. 21.6.2007 (59 let)
    Ostrava, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1998 Čerte, drž se svého kopyta! (TV film)
1992 Havran barvy lila (TV film)
1984 ...a mnoho štěstí v osobním životě (TV film)
O loupežnické Dorce (TV film)
Už se nebojím
Záviš a Kunhuta (TV film)
1982 Jak Honza Kačenku dostal (TV film)
Lukáš
1981 3x denně kapku rosy (TV film)
1980 Trnové pole
Večírek pro liché (TV film)
1977 Čas polomů a štěpů (TV film)

TV seriály

1981 Muzikanti (TV seriál)
1980 Bez ženské a bez tabáku (TV seriál)
Režný chléb (E04)
Chomout (E03)
Dobří chlapi (E02)
další epizody (4)

TV pořady

1993 Činčin (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky