foto

Thelma Buabeng

  • nar. 31.3.1981 (39 let)
    Ghana

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Berlin Alexanderplatz
Freaks: Jedni z nás
Wunderschön
2019 Echte Bauern singen besser (TV film)
Wahrheit oder Lüge (TV film)
2018 Wenn Fliegen träumen
2017 Am Ruder (TV film)
Hit Mom - Mörderische Weihnachten (TV film)
2016 Dating Alarm (TV film)
Tatort - Narben (TV film)
2014 Geschützter Raum (studentský film)
bestefreunde
2012 Dobrodružství Hucka Finna
Místo činu: Kolín - Chladnokrevně (TV film)
2009 Break

TV seriály

2020 Für Umme - Die Serie (TV seriál)
Neo-Brutalismus (E10)
Käthe und ich (TV seriál)
Papakind (E04)
Zurück ins Leben (E03)
2017 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Familie (S02E04)
Nachtschicht (TV seriál)
Ladies First (E14)
2016 World of Wolfram (TV seriál)
Nerd Battle (E06)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
2013 Hotel Adlon (TV seriál) - herec, a.z.
Epizoda 3 (E03) - a.z.
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Pod tlakem (S06E01)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky