foto

Violetta Grafin Tarnowska Bronner

  • nar. 1938
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Polské velikonoce
2008 Braams - Kein Mord ohne Leiche (TV film)
2004 Bournův mýtus
1994 Alles auf Anfang

TV seriály

2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)

TV pořady

2013 Circus Halligalli - Best of (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace