foto

Grażyna Szapołowska

  • nar. 19.9.1953 (67 let)
    Bydhošť, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 365 dní
Asymetria
2017 Botoks
Noc plná zázraků 3
2014 Piąte: nie odchodź
2013 Běž, chlapče, běž
2011 Pokaż kotku, co masz w środku
Polské velikonoce
Wojna żeńsko-męska
2010 Růžička
Trik
2008 Nie kłam, kochanie
2006 Tylko mnie kochaj
2005 Karol (TV film)
2004 Hamlet (TV film)
Nachbarinnen
2003 Warszawa
1999 Pan Tadeáš
Przygody dobrego wojaka Szwejka (TV film)
1997 Brat naszego Boga
Kroniki domowe
1995 Eskapada (TV film)
1993 Abissinia
Punto di fuga
1992 Piękna nieznajoma
1991 Condanna, La
Lebewohl, Fremde
1990 Der Skipper
1989 Lawa. Opowiesc o 'Dziadach' Adama Mickiewicza.
1988 Hanussen
Krátký film o lásce
Tabu
1987 Magnat
Pervaja vstreča - posledňaja vstreča
Zagon
Zázračné dítě
1986 Przez dotyk
1985 Besuch bei Van Gogh
Bez konce
Medium
W starym dworku, czyli niepodleglosc trójkatów
1984 Bluszcz
Listy, květiny, věnce
Pevnost 13
1983 Léta dvacátá, léta třicátá
Nadzór
Velký hráč
1982 Jiný pohled
1981 Wielka majówka
1980 Hříšný život Františka Buly
Przed odlotem
1978 Miris zemlje
Osmdesát husarů
1977 Jaguár 1936 (TV film)
1975 Obrazki z życia

TV seriály

2018 Botoks (TV seriál)
Zatracenie (E06)
Pokuta (E05)
Sumienie (E04)
Korona królów (TV seriál)
2011 Rezydencja (TV seriál)
Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2006 Kochaj mnie, kochaj! (TV seriál)
Magda M. (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Episode 12 (S02E12)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (4)
2005 Magda M. (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
další epizody (7)
Bulionerzy (TV seriál)
Dzień zapłaty (S02E20)
2003 Lokatorzy (TV seriál)
Kompleks męskości (S04E48)
1996 Opowieść o Józefie Szwejku i jego drodze na front (TV seriál)
1993 Španělské náměstí (TV seriál)
1990 Dekalog (TV seriál)
Dekalog VI (E06)
1979 Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (TV seriál)
1977 Přehlídka podvodníků (TV seriál)

Dokumentární

2006 Still Alive: Film o Krzysztofie Kieslowskim