foto

David Birke

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Benedetta
2018 Slender Man
2016 Elle
2014 13 Sins
2010 Bonin: Dálniční vrah
2004 Dark Town
2003 Gacy
2002 Dahmer
1996 Kidnapping in the Family, A (TV film)
Přiznání milenky (TV film)
1992 The Fear Inside (TV film)
1990 Horseplayer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace