foto

Kathleen Hughes

  • nar. 14.11.1928 (91 let)
    Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Vítejte v Hollywoodu
1990 Pomsta
1979 ...And Your Name Is Jonah (TV film)
1977 The Spell (TV film)
1975 Babe (TV film)
1974 The Take
1972 Pete a Tillie
1971 The Late Liz
1967 Prezidentův psychiatr
1958 Unwed Mother
1956 Three Bad Sisters
1955 Cult of the Cobra
1954 Dawn at Socorro
1953 Návštěva z vesmíru
The Glass Web
The Golden Blade
Žena bližního tvého
1952 For Men Only
Sally and Saint Anne
1951 Call Me Mister
I'll See You in My Dreams
Take Care of My Little Girl
1950 I'll Get By
Mister 880
1949 It Happens Every Spring
Mother Is a Freshman
Mr. Belvedere Goes to College

TV seriály

1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
1976 Executive Suite (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Drahý otče... tři (S02E09)
1970 The Interns (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
To Rome with Love (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
Julia (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1967 I Dream of Jeannie (TV seriál)
My Master, the Civilian (S02E21)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Hotel de Paree (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky