foto

Kristýna Píchová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 Princezna a písař (TV film)
2010 Jseš mrtvej, tak nebreč (TV film)
2009 O království z nudlí a štěstí bez konce (TV film)
2008 Divnovlásky (TV film)
Pohádkové počasí (TV film)
Setkání v Praze, s vraždou (TV film)
2007 Křišťálek meč (TV film)
2006 Sůva z nudlí (TV film)
2005 Černá karta (TV film)
2004 Ruth to vidí jinak (TV film)
2003 Bankrotáři (TV film)
Město bez dechu (TV film)
Stará láska nerezaví (TV film)
2001 Den, kdy nevyšlo slunce (TV film)
Karlínská balada (TV film)
Naše děti (TV film)

TV seriály

2014 České století (TV seriál)
Je to jen rock'n'roll (1976) (E07)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Případy pana Janíka (E11)
Ztracený dopis (E10)
Básník (E01)
2008 Oběti (TV seriál)
Karambol (E08)
2006 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Dámský gambit (S03E01)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
2001 Černí andělé (TV seriál)

TV pořady

2011 Rande s Fyzikou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace