foto

Anne Wheeler

  • nar. 1946
    Edmonton, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Jak překazit svatbu (TV film)
2015 A Country Wedding (TV film)
2014 The Color of Rain
2013 The Bouquet
2012 The Horses of McBride (TV film)
2011 Boxerský sen
2009 Dancing Trees
The Gambler, the Girl and the Gunslinger (TV film)
Život naplno (TV film)
2008 Kovbojova nevěsta (TV film)
Prober se (TV film)
2006 Vánoce v Kaštanové ulici (TV film)
2004 A Beachcombers Christmas (TV film)
2003 Betrayed (TV film)
2002 Na pokraji šílenství
Zbytečné zločiny (TV film)
2001 Náhle obnažená
2000 Legs Apart
Marine Life
1999 Better Than Chocolate
1998 The Sleep Room
1995 Válka mezi námi
1993 Moje cudzie deti (TV film)
The Diviners (TV film)
1990 Andělské náměstí
1989 Sbohem, blues
1988 Cowboys Don't Cry
1987 Loyalties
1985 To Set Our House in Order
1984 One's a Heifer
Proměna srdce (TV film)
1981 War Story, A
1978 Teach Me to Dance
1975 Great Grand Mother

TV seriály

2018 Soukromé očko (TV seriál)
Jízda za vzpomínkami (S02E13)
2017 Chesapeake Shores (TV seriál)
Forest Through the Trees (S02E08)
All Our Yesterdays (S02E07)
2016 Chesapeake Shores (TV seriál)
Second Chances (S01E07)
Georgia on My Mind (S01E06)
Soukromé očko (TV seriál)
Zlatý hřeb (S01E03)
2015 The Romeo Section (TV seriál)
Království (TV seriál)
Ohař a laň (S03E07)
Štěstí se obrací (S02E18)
2014 Strange Empire (TV seriál)
When Calls the Heart (TV seriál)
Change of Heart (S01E09)
These Games (S01E06)
The Dance (S01E05)
2013 Cracked (TV seriál)
2012 Bomb Girls (TV seriál)
Elements of Surprise (S01E06)
Armistice (S01E05)
2011 Endgame (TV seriál)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
2005 Godiva's (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Dokumentární

1976 Augusta

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace