foto

Adriana Ugarte

  • nar. 17.1.1985 (35 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Amoureux de ma femme
Záhadná bouře
2017 Cuánto. Más allá del dinero
El sistema solar
2016 Julieta
2015 Palmeras en la nieve
Posedlá pomstou
2013 Combustión
Gente en sitios
Niños robados (TV film)
2011 Lo contrario al amor
Mejor de Eva, Lo
2009 Castillos de cartón
2008 Estocolmo
Gente de mala calidad
Šibenice
2006 Psí hlava
2003 Secreto del héroe, El (TV film)
2000 Diminutos del calvario

TV seriály

2019 Háčko (TV seriál)
Helena s velkým H (S01E08)
Kolotoč (S01E07)
Marseille (S01E06)
další epizody (8)
2014 El tiempo entre costuras (TV seriál)
Regreso al ayer (E11)
Los cuentos que no saben qué contar (E10)
2013 El tiempo entre costuras (TV seriál)
Los fantasmas del pasado (E09)
El resto de nuestros días (E08)
Un refugio en mitad de la tormenta (E07)
další epizody (9)
2010 La Señora (TV seriál)
El secreto mejor guardado (S03E09)
Caso pendiente (S03E08)
La cruda realidad (S03E07)
2009 La Señora (TV seriál)
Apuestas (S03E06)
Sueños rotos (S03E05)
Prometeo (S03E04)
další epizody (23)
2008 La Señora (TV seriál)
Mantener las riendas (S01E13)
Preparativos de boda (S01E12)
Anuncio de boda (S01E11)
další epizody (13)
2006 Mesa para cinco (TV seriál)
2003 Pantano, El (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)