foto

Catherine Schwartz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Les Apparences
2019 Oslněni
Paradise Beach
2018 Huguette (TV film)
Meurtres à Brides-les-Bains (TV film)
Tel Aviv v plamenech
2017 Bienvenue au Gondwana
Nos enfants
Parole contre Parole (TV film)
Prendre le large
2016 La Fine équipe
Ne m'abandonne pas (TV film)
Rappelle-toi (TV film)
2014 Ceux qui dansent sur la tête (TV film)
2013 Rouge sang (TV film)
2012 Crapuleuses (TV film)
2011 Dobývání moci
Notre paradis
Une vie française (TV film)
Červená zima (TV film)
2010 Krach
2009 Douce France (TV film)
Život nikdy nekončí
2008 New Wave (TV film)
Une enfance volée: L'affaire Finaly (TV film)
2007 L'Affaire Ben Barka (TV film)
Místo něho
Tartina City
2006 Les Enfants du pays
Vive la bombe! (TV film)
2005 Práce na farmě
2004 Clan, Le
Grande école
2003 Beaux jours, Les (TV film)
2002 Chemins de l'oued, Les
Život mě zabíjí
2001 Bella ciao
2000 Daresalam
Nationale 7
1999 Premières neiges (TV film)
Proč právě já?
1997 L'homme que j'aime (TV film)
Madame Jacques sur la Croisette
Un arbre dans la tête (TV film)
1996 À toute vitesse
1991 Pařížské hrátky

TV seriály

2020 La Garçonne (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Chci mluvit se svým agentem! (TV seriál)
Jean (S04E06)
Sandrine (S04E04)
Charlotte (S04E01)
2018 Chci mluvit se svým agentem! (TV seriál)
ASK (S03E06)
Isabelle (S03E04)
Gérard (S03E03)
další epizody (4)
2014 Kaboul Kitchen (TV seriál)
La troisième guerre du Golfe (S02E03)
Mon nom est Robert, Jacky Robert (S02E02)
La Peste et le choléra (S02E01)
2013 La Source (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Odysseus (TV seriál)
Télémaque affronte Ulysse - 2eme partie (E12)
Télémaque affronte Ulysse - 1ere partie (E11)
Le Mariage de Télémaque (E10)
další epizody (12)
2008 Clara Shellerová (TV seriál)
La porte de la tour bancale (S02E06)
Le mystère du catogan (S02E05)
Des chrysanthèmes pour Bernard (S02E04)
další epizody (5)

Dokumentární

2014 La Porte d'Anna
2010 Dessine-toi...

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2014 La Porte d'Anna

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky