Reklama

Reklama

Dvě letenky do Řecka

  • Francie Les Cyclades (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Čerstvě rozvedená Blandine přemýšlí, jak dál. Rozhodne se kontaktovat hlasitou a nebojácnou Magali, s níž byla kdysi nejlepší kamarádkou, a navrhne jí, aby spolu vyrazily na výlet, o kterém v mládí snily. Cílem cesty je Amorgos, úchvatné místo, kde se natáčel film Magická hlubina. Když tam dorazí, uvědomí si, že vysněné výlety nikdy neprobíhají podle plánu, protože obě mají odlišný přístup k dovolené... a k životu! (HBO Max)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (10)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý komediálny film s prvkami road movie (vybrané miesta Grécka som veľmi nepoznal), ktorý mapuje vzťah dvoch kedysi bývalých kamarátok. Charakterovo odlišné osobnosti sa snažia opäť nájsť cestu k sebe, avšak k úspechu je potrebná ešte jedna osoba. Bohužiaľ, režisér Fitussi si zbytočne nafukuje čas pre daný príbeh a ani potenciál jednotlivých scén nie je dostatočne využitá. Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad to možno pôsobí ako bežná summer komédia so ženami, ktoré už majú niečo odžité. Ale keď človek číta aj medzi riadkami, tak dostáva táto dejovo ľahká "humoreska" aj oveľa vážnejší a dramaticejší rozmer. Kontrast rozvážnej Balndine a bohémkou Magali bol skutočne výrazný, ale práve tento fakt hnal celý film výrazne vpred. Prostredie gréckych ostrovov sa mi páčilo. Napriek tomu, že to nebolo niečo extra výrazné, tak film bol príjemný a vzhľadom na iné hodnotenia to skôr vidím ako taký lepší priemer = silné 3* ()

Reklama

ElisR 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie mě baví! A navíc, když jsou ve spojení s Řeckem..to už pak je slušný důvod, proč se na tento snímek podívat. Uznávám, že většina francouzských filmů, které jsem viděla měla větší náboj, ale mě se v tomto filmu líbil ten nenucený humor....hláška "Chtěla jsem Magickou hlubinu a mám Bod zlomu" mi bude v hlavě rezonovat ještě dlouho :D  Navíc myšlenka, že každý v sobě ukrývá něco, co na první pohled není viditelný. Že rozjařená Magali může mít taky nějaký problém. Že Bijou, která vypadá tak otevřeně může mít i strach. V některých částech se film malinko vleče, ale jako letní oddychovka mě to bavilo :) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Tipoval jsem (podle všeho zcela správně), že tenhle film dosazením dabingu získá "kvalitu" barrandovských ultrasraček německé produkce. Takových filmů o Řecku a létě vzniklo v posledních dvaceti letech hodně, a všechny jsou příšerné. Moudře, přemoudře jsem si sehnal původní znění a s českými titulky se to dá. Je to trochu uhozené, trochu smutné drama o ženě která přestala mít chuť žít a začala přežívat. Dobrou postavou je s rakovinou bojující na Mykonus žijící Bijou (Kristin Scott Thomas), kterou tu kupodivu máme uvedenou v obsazení až skoro na konci. Olivia Côte je ve své roli příšerně nesympatická, živelná Laure Calamy naopak lehce stravitelná, a pro milovníky skoro padesátkové erotiky se ve filmu celá odhalí. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Unudené paničky na dovolenke. Ešteže ten požiar ich tam nedostihol. Alebo možno nanešťastie? Aspoň trochu vzruchu v tom návale chabých dialógov by bolo. Pretože vrcholom komédie je, keď sa na obraze objavia pri hlavných postavách dve kozy, a vy fakt netušíte, ktorá z týchto kôz je tá najväčšia koza. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama