foto

Hakan Çimenser

  • nar. 24.3.1968 (51 let)
    Tekirdağ, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Big Big World
2013 Hayatboyu
2011 Aşk Tesadüfleri Sever

TV seriály

2018 Hayat Sırları (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
2017 Bu Şehir Arkandan Gelecek (TV seriál)
Oğlum İçin (E05)
Şampiyon İçin (E04)
Gitme (E03)
další epizody (5)
Hayat Sırları (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (9)
Masum (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2014 Kiraz Mevsimi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky