foto

Jean-Paul Bordes

  • nar. 1960

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Marge d'erreur (TV film)
2010 Colombe (TV film)
2007 Chien errant
2001 Cena za pravdu (TV film)
2000 Petite soeur (TV film)
1999 Les Passagers
1997 Puce à l'oreille, La (TV film)
1983 La bête noire

TV seriály

2017 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Retour à Nantes (S06E01)
2011 Úžasná rodina (TV seriál)
Tous en scène ! (S09E03)
2010 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2009 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Alibis (S05E04)
2007 Reportéři (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1995 Quatre pour un loyer (TV seriál)
1989 La grande cabriole (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky