foto

Steven Ritch

  • nar. 26.12.1926
    Providence, Rhode Island, USA
  • zem. 20.7.1995 (68 let)
    Rogue River, Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1960 Studs Lonigan
1959 City of Fear
1958 Nájemná vražda
1957 Bailout at 43,000
Plunder Road
1956 The Werewolf
1955 Apache Ambush
Crooked Web, The
Seminole Uprising
1954 Battle of Rogue River
Massacre Canyon
Riding with Buffalo Bill
1953 Conquest of Cochise
Serpent of the Nile
Siren of Bagdad
The Great Adventures of Captain Kidd
Valley of Head Hunters
1950 Destination Murder

TV seriály

1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
1954 Medic (TV seriál)
New Adventures of China Smith, The (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1962 Safe at Home!
1959 City of Fear
1957 Hell on Devil's Island
Plunder Road

TV seriály

1962 Combat! (TV seriál)
1961 Frontier Circus (TV seriál)
Tallahassee 7000 (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace