foto

Kelly Thordsen

  • nar. 19.1.1917
    Deadwood, South Dakota, USA
  • zem. 23.1.1978 (61 let)
    Sun Valley, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Day the Earth Moved, The (TV film)
Pohled společnosti Parallax
The F.B.I. Story: The FBI Versus Alvin Karpis, Public Enemy Number One (TV film)
1973 Bad Charleston Charlie
Charley and the Angel
Pushing Up Daisies
1972 Killer by Night (TV film)
1971 Cannon (TV film)
Strange Monster of Strawberry Cove, The (TV film)
1970 Byl jednou jeden lotr
Přesnídávka s diamanty
Smoke (TV film)
1968 Did You Hear the One About the Traveling Saleslady?
Pirátův duch
1967 Dobré časy
1966 Gunpoint
Ugly Dachshund, The
Za řekou je Texas
Špatné číslo
1965 Shenandoah
1964 The Misadventures of Merlin Jones
1963 Johnny Cool
Nadšením bez sebe
1962 Jako zabít ptáčka
Sladký pták mládí
1961 All Hands on Deck
Plná kapsa zázraků
1960 Desire in the Dust
1959 City of Fear
1958 Destination Nightmare (TV film) - a.z.
Money, Women and Guns
The Fearmakers
1957 Invasion of the Saucer Men
The True Story of Jesse James
1956 The Desperados Are in Town

TV seriály

1975 Isis (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Cowboys, The (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
1971 Nichols (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Tallahassee 7000 (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
One Step Beyond (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Frontier Justice (TV seriál) - a.z.
Lawman (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
The Veil (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Casey Jones (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky