foto

Viktor Dement

  • nar. 14.5.1966 (53 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Pravila mechanika zamkov (TV film)
2016 Pogoňa za šeděvrom
Protiv vsech pravil
2014 Nachodka
2013 Prošlym letom v Čulimske

TV seriály

2019 Bezsonov (TV seriál)
2010 Pogonja za těňju (TV seriál)
2009 Cyganki (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Protiv vsech pravil
2014 Nachodka
2013 Prošlym letom v Čulimske

TV seriály

2010 Pogonja za těňju (TV seriál)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

TV seriály

2019 Bezsonov (TV seriál)