foto

Alexej Guskov

  • nar. 20.5.1958 (62 let)
    Brzek, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Serebrjanyje koňki
2019 Elefant
Lev Jašin. Vratar mojej mečty
Nesmrtelný
Port
Sojuz spasenija
2018 Asphaltgorillas
Věčný život Alexandra Christoforova
2017 Tak složilis zvjozdy
2016 L'Idéal
Polina
Zpovědi
2015 Mädchen im Eis
2014 Il ragazzo invisibile
Nachodka
Non avere paura. Un' amicizia con Papa Wojtyla (TV film)
2013 Žízeň
2012 Avgust. Vosmogo
Italian Movies
Koma (TV film)
2011 4 dny v máji
2010 Dom Solnca
Prjačsja!
The Afghan Caravan
2009 Koncert
2008 Na plný plyn
Tot, kto gasit svět
2007 1814
Otěc
2005 Turecký gambit
2004 Ragin
Slova i muzyka
Smert Tairova
2002 Raskaljonnaja subbota
Vovočka
2001 Musorščik
1998 Klassik
1995 Odinokij igrok
Zolotoje dno
1993 Bězdna, krug sedmoj
Die Straße zum Paradies
1991 Volkodav
1986 Plumbum - nebezpečná hra
1985 Ličnoje dělo sudi Ivanovoj

TV seriály

2017 Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
2016 Mata Hari (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Tonkij ljod (TV seriál)
2015 Na glubině (TV seriál)
2014 Ně pokidaj meňa (TV seriál)
2013 Ljubov za ljubov (TV seriál)
2012 Bělaja gvardija (TV seriál)
Sindrom drakona (TV seriál)
2010 Tulskij Tokarev (TV seriál)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
2006 Tanker 'Tango' (TV seriál)
Zakoldovannyj učastok (TV seriál)
2005 Ochota na izjubrja (TV seriál)
2002 Po tu storonu volkov (TV seriál)
Vorovka 2. Sčastě naprokat (TV seriál)
2001 Granica. Tajožnyj roman (TV seriál)
Podozrenie (TV seriál)
Vorovka (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Elefant
2018 Věčný život Alexandra Christoforova
2012 Koma (TV film)
1998 Volšebnaja svirel

TV seriály

2017 Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
2009 Isčeznuvšije (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky