foto

Rodd Redwing

  • nar. 24.8.1904
    New York City, New York, USA
  • zem. 30.5.1971 (66 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Kovboj
1968 Shalako
The Shakiest Gun in the West
1966 Johnny Reno
1965 Apačové
1964 Calhoun: County Agent (TV film)
1963 Čtyři z Texasu
1962 Sergeants 3
1960 Zářivá hvězda
Ďáblice v růžovém trikotu
1958 The Flame Barrier
1957 Copper Sky
The Sad Sack
1956 Desatero přikázání
Jaguar
The Mole People
1955 The Twinkle in God's Eye
Treasure of Pancho Villa, The
1954 Cattle Queen of Montana
Gunfighters of the Northwest
Netvor z Černé laguny
Sloní stezka
The Naked Jungle
1953 Conquest of Cochise
Flight to Tangier
Last of the Comanches
Saginaw Trail
Winning of the West
1952 Buffalo Bill in Tomahawk Territory
Hellgate
Ranč zločinců
Son of Geronimo
The Pathfinder
Thunder in the East
1951 Little Big Horn
Redhead and the Cowboy, The
1950 Cargo to Capetown
Kim
1949 Apache Chief
Laramie
Riders of the Pony Express
Rope of Sand
Samson & Dalila
Song of India
We Were Strangers
1948 Key Largo
1947 Intrigue
Neporažená
The Last Round-up
1946 Singin' in the Corn
The Scarlet Horseman
1945 Operace Burma
Out of the Depths
1944 Rainbow Island
Sonora Stagecoach
The Story of Dr. Wassell
1943 Daredevils of the West
Frontier Fury
1942 Kavalír pomsty
When Johnny Comes Marching Home
1936 White Hunter
1912 Sundered Ties

TV seriály

1967 Custer (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 The Road West (TV seriál)
1963 The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
1958 Mister Ed (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Buffalo Bill Jr (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
December Bride (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Ramar of the Jungle (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
The Range Rider (TV seriál)
1950 The Cisco Kid (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

TV pořady

1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace