foto

Alain Libolt

  • nar. 20.8.1943 (76 let)
    Saint Jean de Maurienne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 La Vérité
2018 L'Ordre des médecins
2013 La dernière campagne (TV film)
2012 Climats (TV film)
Pauline detektivem
2011 E-Love (TV film)
La joie de vivre (TV film)
Ony
2010 V comme Vian (TV film)
2009 Domaine
2008 Velké alibi
Versailles
2007 Les amours d'Astrée et de Céladon
Primrose Hill
Život umělce
2006 Beau masque (TV film)
Vize
2004 Les Parallèles
2003 Les Sentiments
Petites coupures
2001 Angličanka a vévoda
1998 Podzimní příběh
1996 Bernie
1982 Pleine lune (TV film)
1978 Judith Therpauve
1975 Mystère Frontenac, Le (TV film)
Pique-nique en campagne
1973 George qui?
1971 Out 1: Noli me tangere
1970 La Maison
1969 Mladý pár
1967 Grand Meaulnes, Le

TV seriály

2010 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le grand veneur (S03E02)
2007 Reportéři (TV seriál)
2000 Julie Lescautová (TV seriál)
Neznámá ze silnice (S09E04)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1982 Deuil en vingt-quatre heures (TV seriál)
1981 Arcole ou la terre promise (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
La vie des autres (TV seriál)
1978 Provaz na krku (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1971 Mon fils (TV seriál)
1970 Noëlle aux quatre vents (TV seriál)
1969 Les cent livres des hommes (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky