foto

Rodrigo De la Serna

  • nar. 18.4.1976 (42 let)
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Yucatán
2016 Inseparables
Sto let odpuštění
2015 Camino a La Paz
Chiamatemi Francesco - Il Papa della gente
2011 Mía
2010 Antes del estreno
2009 Tetro
2006 Buenos Aires 1977
2004 Motocyklové deníky
2001 Gallito Ciego
2000 Ořechy na lásku
1999 Mismo amor, la misma lluvia, El

TV seriály

2011 El puntero (TV seriál)
2010 Contra las cuerdas (TV seriál)
2006 Bratři a detektivové (TV seriál)
2005 Botines (TV seriál)
2003 Sol negro (TV seriál)
2000 Calientes (TV seriál)
Okupas (TV seriál)
Tiempofinal (TV seriál)
1999 Campeones de la vida (TV seriál)
Vulnerables (TV seriál)
1997 Naranja y media (TV seriál)
Son o se hacen (TV seriál)
1995 Cybersix (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace