Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nairobi je zadržená jako rukojmí a Gandía vyjednává s protivníky. Profesor se zoufale snaží vymyslet nový plán, jak tým zachránit. (Netflix)

Recenze (28)

Cermbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, která mě z celého seriálu "urazila" asi nejvíce... Po zalehnutí granátu bez následků by pořád nestačilo, že španělský terminátor přežije všechno a uteče snad z každé křížové palby. Tentokrát musí několikrát "zachráněnou postavu" dorazit nikoliv šokujícím způsobem, ale spíše způsobem debilním s totální třešničkou - útěk přes celou halu pod palbou snad šesti automatických zbraní a opět skoro bez újmy... Tohle tvůrci opravdu přepískli a kazí tím celý dojem ze seriálu. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda byla parádní, ale jsou v tom zase zvláštní prvky ohledně toho nacistickýho prasete, které pokračují od minulého dílu. Opět se po něm rozstřílí takovejch 5 gunů a nic, tak co to je za aim ? Hlavně dostal několik kulek a vubec nic, přitom i když máte vestu tak stačí jedna a asi to dost bolí. Tohle mě štve. Jinak odchod Nairobi to je fakt něco co jsem nečekal a věřil že nikdo v tomto pláně už nepodlehne. ()

Reklama

sKralicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Naši hrdinové nemají vůbec pokryté rukojmí. Kdyby nebyli tak rozumní, tak jim v pohodě utečou. Tohle považuji za velký mínus, jelikož logické chyby opravdu nemám rád. Kromě toho se ale konečně vrátila surovost a opět jsme se dostali od pohádky k té formě, kterou si seriál zaslouží. Kromě toho se konečně (asi) zase vrací takový Profesor, jaký mi chyběl. A emocionální zpracování některých scén, hlavně ten závěr je prostě super. Opravdu jsem to nečekal a nečekal jsem ani, že mě něco takto překvapí ne/mile jako Nairobi. Každopádně si zasloužila lepší smrt, než v na sílu udělané scénáristické zápletce. Ale jinak za mě super, snad si i zbytek série udrží tuhle laťku a budu moct dát 4 hvězdičky s klidným svědomím. ()

Evander odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednotlivé díly seriálů obvykle nekomentuji, u La Casa de Papel se ale musím vyjádřit již ke druhému dílu a zároveň poprvé některý díl tohoto seriálu ohodnotit jediným dostupným slovním hodnocením. Seriál jsem měl od začátku rád pro jeho neotřelý nápad i zajímavý způsob zpracování, ale co jeho tvůrci předvádí od třetí série a ve čtvrté sérii graduje, je neuvěřitelné a naprosto šílené. Tímto dílem se z mého dříve oblíbeného seriálu stává nekoukatelná sračka. Upřímně nevím, proč zrovna toto mají tvůrci zapotřebí, ale poslední dva díly jsou takřka nekoukatelné. Přirozeně z toho viním Netflix, ale to už tak asi u mé generace chodí… ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Gandia drží Nairobi ako rukojemníčku a chce vyžiadať dočasné prímerie. Profesorovi musia ísť v hlave kolečná rýchlejšia ak chce pomôcť svojím zverencom. Prevedenie: Aj napriek tomu že sa môže zdať, že všetci majú slepé náboje tak z piatich centimetrov sa Gandia nakoniec triafa. Teraz sa na chvíľku prenesiem do mysle scenaristov tohto hnusu. Povedzme si že v tomto dieli zabijeme Cigánku aby to malo gule. Ale to je absolútne Nenetflixovské tak v predchádzajúcej časti tam rýchlo nasilu hodíme gender postavu Júliu aby sme boli opäť cool a v pohode. Takže už tam máme emncipovanú ženu v podobe Tokyo, Veľkého buzeranta v podobe Helisnky. A tranzvestitu v podobe Julky. OK to by sme s týmto osadenstvom mali dohrať do konca aj keď nám tam chýba niekto tmavej pleti sakra....5% ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama