foto

Eva-Maria Hagen

  • nar. 19.10.1934 (85 let)
    Költschen, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Včelka Mája
2012 Fliegen lernen (TV film)
Lore
2009 Dinosaurier
2008 Das Glück am Horizont (TV film)
Liebe im Halteverbot (TV film)
2006 Die Frau des Heimkehrers (TV film)
Schröderův báječný svět
2005 Nimm dir dein Leben
2004 Das Blaue Wunder (TV film)
Jantarový talisman (TV film)
2002 Gefährliche Nähe und du ahnst nichts (TV film)
2001 Der Verleger (TV film)
Zwei Engel auf Streife (TV film)
2000 Für die Liebe ist es nie zu spät (TV film)
Jugendsünde (TV film)
1999 Ein Mann für gewisse Sekunden (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und die Seherin (TV film)
1995 Novalis - Die blaue Blume
1992 Herzsprung
1990 Srdečně vítáme
1988 Cesta zhýčkaného dítěte
Felix
1984 Zielscheiben
1983 Trauma
1982 Heimkehr nach Deutschland (TV film)
Marmor, Stein und Eisen bricht
1980 Gibbi - Westgermany
1978 Wo geht's lang, Kutti? (TV film)
1976 Liebesfallen
Nelken in Aspik
1975 Heiraten/Weiblich (TV film)
Mit dem Feuer spielen (TV film)
Requiem für Hans Grundig
1974 Johannes Kepler
Tak třeba Josef
1973 Der große Coup des Waldi P. (TV film)
Die Hosen des Ritters Bredow
Legenda o Pavlovi a Pavle
Maria und der Paragraph (TV film)
Polizeiruf 110 - Siegquote 180 (TV film)
1972 Ein Engel reist ins Paradies (TV film)
Maska (TV film)
Polizeiruf 110 - Minuten zu spät (TV film)
1971 Ein Mann, der sterben muß (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispiel - Tod eines Millionärs (TV film)
Liebeserklärung an G.T.
Tod eines Millionärs (TV film)
1969 Hôtel du commerce (TV film)
1968 Heroin
Tod im Preis inbegriffen (TV film)
1967 Brot und Rosen
Der Steckbrief (TV film)
Fahne von Kriwoj Rog, Die
Kriminalfälle ohne Beispiel - Anatomie eines Justizmordes (TV film)
Meine Freundin Sybille
1966 Drei leichte Fälle (TV film)
Reise ins Ehebett
1965 Bez pasu v cizích postelích
Der Mann, der bei Schirokko kam (TV film)
Dr. Schlüter - Das Testament (TV film)
Dr. Schlüter - Der Pakt (TV film)
Fräulein Reisebüro (TV film)
Messeschlager Gisela (TV film)
Schlafwagen Paris-München (TV film)
1964 Ein Mann für meine Frau (TV film)
Hotel du Commerce (TV film)
1963 Die Räuberbande (TV film)
Die letzte Chance (TV film)
Přísně tajné
Rolando Gomez ist verschwunden (TV film)
1962 Glas Wasser, Das (TV film)
Jean Baras' große Chance (TV film)
Wenn ein Marquis schon Pläne macht (TV film)
1961 Das Riesenrad
Die unbekannte Größe (TV film)
Flitterwochen ohne Ehemann (TV film)
Italienisches Capriccio
Kleid, Das
1960 Die Venusmädchen (TV film)
Liebe auf den letzten Blick (TV film)
Mlčící hvězda
1959 Blaulicht - Das Mädchen aus Zelle 7 (TV film)
Bílá krev
Das Stacheltier - Schlauberger oder Die Kinderkonferenz
Das standhafte Fräulein (TV film)
Zboží pro Katalánii
1958 Nur eine Frau
1957 Stopa vede do tmy
Vergeßt mir meine Traudel nicht

TV seriály

2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Tlusťoch (TV seriál)
Spící psi (S02E09)
2005 4 gegen Z (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)
2001 Zwei Engel auf Streife (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1988 Feuerbohne e.V. (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der eiserne Weg (TV seriál)
1974 ABC der Liebe (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Drei von der K (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1965 Doktor Schlüter (TV seriál)
1964 Vlk mezi vlky (TV seriál)
1962 Das grüne Ungeheuer (TV seriál)
Indizien - Geständnisse - Beweise (TV seriál)
1961 Vzpoura svědomí (TV seriál)

Dokumentární

2016 Großes Kino made in DDR (TV film)
Petticoat und Planerfüllung - Frauen im DEFA-Film (TV film)
2009 Ost-Legenden (TV seriál)
2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Nina Hagen - Godmother of Punk (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky