foto

Alexandre Varga

  • nar. 17.3.1977 (42 let)
    Paríž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 On se retrouvera (TV film)
2011 L'amour en jeu (TV film)
L'ombre d'un flic (TV film)
2010 Un mari de trop (TV film)
2008 Une lumière dans la nuit (TV film)

TV seriály

2017 Policajtka Barbie (TV seriál)
Mieux vaut tard que jamais (S05E06)
Aux grands maux les grands remèdes (S05E05)
2015 Komisařka Florence (TV seriál)
Nina (TV seriál)
Pour le meilleur et pour le pire (S01E02)
2014 Policajtka Barbie (TV seriál)
Le coeur a ses raisons (S02E03)
Devatero řemesel, desátá móda (S02E02)
Děti říkají pravdu (S02E01)
Paradise kemp (TV seriál)
Eclipse au camping (S06E02)
2013 Policajtka Barbie (TV seriál)
Případ dvou milenců (S01E07)
Bohatý ten, kdo nic nedluží (S01E06)
Čím kdo zachází, tím také schází (S01E05)
další epizody (7)
2012 Enquêtes réservées (TV seriál)
La Mort au compteur (S05E08)
Un témoin de trop (S05E07)
Le Mort invisible (S05E05)
další epizody (7)
2011 Le Sang de la vigne (TV seriál)
La Robe de Margaux (S01E03)
Paradise kemp (TV seriál)
Les Jeux de l'amour (S03E06)
2008 Pátrací oddělení (TV seriál)
Gendarme (S03E02)
2007 Sur le fil (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
S.O.S. 18 (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace