foto

Dmitrij Gotsdiněr

  • nar. 15.6.1968 (51 let)
    Novosibirsk, Novosibirskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kljatva
2018 Tanki
2015 Rodina
2013 Výletnice
2011 Poslednij geroj (TV film)
2010 Mamočki (TV film)
Moje štěstí
Zajcev, žgi! Istorija šoumena
2009 Pikap: Sjom bez pravil

TV seriály

2019 Mamy čempionov (TV seriál)
2018 Berjozka (TV seriál)
2017 Dom u posledněgo fonarja (TV seriál)
Sekretarša (TV seriál)
2016 Ochota na ďjavola (TV seriál)
Vižu - znaju (TV seriál)
2015 Mama po kontraktu (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
2014 Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Matěrinskij instinkt (E06)
2013 Moloďožka (TV seriál)
Rokovoje nasledstvo (TV seriál)
Žiť dalše (TV seriál)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Nočnyje lastočki (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
2011 Dostojevskij (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
2010 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Virus (S04E18)
Kodex česti (TV seriál)
Smerť na beregu morja (S04E08)
2009 Anna Karenina (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Predvybornyj chod (S01E06)
Pautina (TV seriál)
Kukuškiny děti (S03E02)
2008 Afganskij prizrak (TV seriál)
Ranětki (TV seriál)
Soldaty 14 (TV seriál)
Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Bankrotstvo (E46)
Papiny dočki (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Dobryj doktor (S01E05)
Špionskije igry (TV seriál)
Izlučatel smerti (E07)
2006 Žizň i směrť Ljoňki Pantělejeva (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Vtoroj front (S03E03)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E16)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Čas Iks (S01E03)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Byvšij. Časť 2 (S05E21)
Byvšij. Časť 1 (S05E20)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
Ljubov imperatora (TV seriál)
2001 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Škola pauka (S02E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky