foto

Tom Greenway

  • nar. 5.6.1909
    Booneville, Arkansas, USA
  • zem. 8.2.1985 (75 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Della
1963 Stalo se na světové výstavě
1962 Jak byl dobyt Západ
The Couch
1961 Second Time Around, The
1959 Beloved Infidel
Man Who Understood Women, The
Na sever severozápadní linkou
Příběh z titulní strany
These Thousand Hills
1958 A Nice Little Bank That Should Be Robbed
Flood Tide
Ovčák
Sing, Boy, Sing
The Naked and the Dead
Voice in the Mirror
Z pekla do Texasu
1957 Green-Eyed Blonde, The
Last of the Badmen
Peyton Place
Slaughter on Tenth Avenue
The Deadly Mantis
The True Story of Jesse James
The Wayward Bus
1956 Death of a Scoundrel
Highway Hearing
Miluj mě něžně
Tension at Table Rock
The Boss
1955 5 Against the House
Tight Spot
1954 The Miami Story
1953 99 River Street
Jak si vzít milionáře
Mister Scoutmaster
Ride, Vaquero!
The Glass Web
The Moonlighter
1952 Carson City
Kansas City Confidential
My Man and I
O. Henry's Full House
The Outcasts of Poker Flat
The Pace That Thrills
The Winning Team
V pravé poledne
1951 Jim Thorpe -- All-American
Never Trust a Gambler
The Harlem Globetrotters
The Mob
The Whip Hand
Tomorrow Is Another Day
Westward the Women
1950 A Lady Without Passport
Big Timber
Blonde Dynamite
Dakota Lil
I'll Get By
Love That Brute
Pretty Baby
Prokletí nepláčou
1949 Deputy Marshal
Impact

TV seriály

1965 Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
King of Diamonds (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The O. Henry Playhouse (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
West Point (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Captain Midnight (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Summer Playhouse (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace