Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Ze plati porekadlo "i mistr se nekdy utne" na bohyne CB filmu stejne jako na ostatni smrtelniky, predvedla bohuzel Ginger Rogers v tomto kousku. Predstavuje v nem holku/pani, ktera je policii odvezena z vezeni na bedlive hlidane misto v hotelu, nebot ma svedcit proti megamafianovi, atd... E.G.Robinson se to snazi zachranit jak se da, ale na vic nez 3 to tentokrat neni. Za zminku stoji tez herecka Katherine Anderson, kterou jsem zde videl prvne, a o ktere nejsou temer zadne informace ani na imdb... P.S.: Mozna, ze reziser jen zapomnel rict Ginger, ze to nema byt komedie...to by bylo asi jedine vysvetleni... :-) ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Tenhle noir mohl být lepší, kdyby Ginger Rogers neměla tak děsnej účes a kdyby tam bylo víc akce a míň žvanění v hotelových pokojích. ()

Reklama

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Sherry Conley je odvezena z vězení do hotelu, kde je přemlouvána, aby svědčila proti mafiánovi. Rogers sice roli ženské z vězení zahrála dobře, ale kromě pár pokusů o její zabití to bylo prokecané čekání v hotelovém pokoji na soud nebo odvezení zpět do vězení s nepořízenou. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama