foto

Michael Heltau

  • nar. 5.7.1933 (86 let)
    Ingolstadt, Bayern, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Kinder der Sonne (TV film)
1984 Austro Hit Gala (koncert)
1974 Man spielt nicht mit der Liebe (TV film)
1973 Reigen
1972 Manolescu - Die fast wahre Biographie eines Gauners (TV film)
1971 Das Konzert (TV film)
Die Stimme hinter dem Vorhang (TV film)
1970 Maximilian von Mexiko (TV film)
1969 Das weite Land (TV film)
Eine Frau ohne Bedeutung (TV film)
Liebelei (TV film)
Tartuffe oder Der Betrüger (TV film)
1968 Der Feldmarschall (TV film)
Ostern (TV film)
1967 Die Entführung aus dem Serail (TV film)
1965 24 Stunden im Leben einer Frau (TV film)
Die verhängnisvolle Faschingsnacht (TV film)
Kabale und Liebe (TV film)
1964 Das Pferd (TV film)
Eine Frau ohne Bedeutung (TV film)
1962 Professor Bernhardi (TV film)
1961 Verdammt die jungen Sünder nicht
1959 Apostelspiel, Das (TV film)
Auch Männer sind keine Engel
Panoptikum
1958 Man ist nur zweimal jung
Wiener Luft
1957 Die liebe Familie
Lemkes sel. Witwe
1956 Verlobung am Wolfgangsee
1955 Das Ostergeschenk (TV film)
Poslední štace
Undine (TV film)
Überfahrt (TV film)
1954 Dieses Lied bleibt bei Dir
Schloß Hubertus
Unsere kleine Stadt (TV film)

TV seriály

1986 Mino (TV seriál)
1985 Wiener Klatsch (TV seriál)
Willkommen im Club (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1975 Maghrebinische Geschichten (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Dokumentární

2018 Romy - La Rose (TV film) - a.z.
2016 Lotte Tobisch - Ansichten einer Grande Dame (TV film)
2014 Mythos Geschichte (TV seriál)
2004 Das Wiener Burgtheater (TV film)
1969 Aus meiner Bibliothek (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Stöckl (TV pořad)
2010 Im Gespräch mit Teddy Podgorski (TV pořad)
1998 Alpha Forum (TV pořad)
1986 Bravo, Catrin (TV pořad)
1974 Anneliese Rothenberger gibt sich die Ehre (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace