foto

Hee-jeong Kim

  • nar. 4.12.1970 (50 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gunsan : geowireul noraehada
2017 Chaebi
Swipari
2015 Helmeoni
Yeonpyeonghaejeon
2013 Jit
2006 Hobhyeolhyeongsa nadoyeol
Horobicheuleul wihayeo
2005 Monopolli
2004 Mokponeun hanggooda
2002 Poomhaeongjero
2001 Besame mucho

TV seriály

2020 Gumihodyeon (TV seriál)
2019 Chomyeone saranghamnida (TV seriál)
Saengilpyeonji (TV seriál)
2018 Bimilgwa geojinmal (TV seriál)
Byuti insaideu (TV seriál)
Kiseu meonjeo halkkayo (TV seriál)
Sigan (TV seriál)
2017 Choingajog (TV seriál)
Dalkomhan wonsu (TV seriál)
Hakgyo 2017 (TV seriál)
Ipan sapan (TV seriál)
2016 Booleola mipoonga (TV seriál)
Manyeobogam (TV seriál)
Miseuteori sinibsaeng (TV seriál)
2015 Aljentaleul chataseo (TV seriál)
Kilmi, hilmi (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Maendorong ttottot (TV seriál)
Nae ddal, geumsawol (TV seriál)
Soonjunge banhada (TV seriál)
Woori yeopjibe EXOga sanda (TV seriál)
Yookryongi nareusha (TV seriál)
2014 Daleuge unda (TV seriál)
Jeonseolui manyeo (TV seriál)
Neoheedeuleun powidwaetda (TV seriál)
Yoonaui geori (TV seriál)
2013 Baeknyeonui yoosan (TV seriál)
Gugaui seo (TV seriál)
Joogoonui taeyang (TV seriál)
Orora gongjoo (TV seriál)
Soosaboobanjang (TV seriál)
Soosanghan gajungboo (TV seriál)
Wanggane sikgoodeul (TV seriál)
2012 Yoorigamyun (TV seriál)
2011 Moosa Baekdongsoo (TV seriál)
Pomnage salguya (TV seriál)
2010 Yokmangui bolggot (TV seriál)
2009 Soosanghan samhyeongje (TV seriál)
Taeheehyekyojihyeoni (TV seriál)
2007 Jjeonui jeonjaeng (TV seriál)
Sokeum inhyeong (TV seriál)
조강지처 클럽 (TV seriál)
2006 Geimui yeowang (TV seriál)
Somoonnam chilgongjoo (TV seriál)
2005 Baekmanjangjawa kyeolheunhagi (TV seriál)
2004 Jang Gil San (TV seriál)
Pokpung sogeuro (TV seriál)
1999 Dalkkomhan shinbu (TV seriál)
Tomato (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky