foto

Colette

  • nar. 28.1.1873
    Saint-Sauveur-en-Puisaye, Francie
  • zem. 3.8.1954 (81 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2009 Chéri - kniha
2006 Mademoiselle Gigi (TV film) - kniha
1990 Blé en herbe, Le (TV film) - kniha
Duo (TV film) - kniha
Julie de Carneilhan (TV film) - kniha
1980 La Naissance du jour (TV film) - kniha
1974 Ciel de lit, Le (TV film) - kniha
1962 Kırmızı Karanfiller - kniha
1958 Gigi - kniha
1956 Mitsou ou Comment l'esprit vient aux filles... - kniha
1955 Ciel de lit, Le (TV film) - kniha
1954 Cesta po Itálii - kniha
Osení - kniha
1952 Les Sept péchés capitaux - povídka
1950 Chéri - kniha
Julie de Carneilhan - kniha
Minne, l'ingénue libertine - kniha
1948 Gigi - kniha
1937 Claudine à l'école - kniha
1931 Vagabonde, La - kniha
1918 Vagabonda, La - kniha
1917 Claudine en ménage - kniha
Claudine s'en va - kniha
Claudine à Paris - kniha
Claudine à l'école - kniha
1913 Claudine - kniha

TV seriály

1978 Claudine (TV seriál) - kniha
1973 Away from It All (TV seriál) - kniha
Cheri (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 L'enfant et les sortilèges (divadelní záznam) - divadelní hra
1999 Camaradagem (TV film) - divadelní hra
1935 Divine

TV seriály

1972 Plain-chant (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál) - divadelní hra

Dokumentární

1951 Colette

Herecká filmografie

Filmy

1952 Hombre acosado

Dokumentární

2013 Cocteau Marais - Un couple mythique (TV film) - a.z.
1996 Paris Was a Woman - a.z.
1951 Colette

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky