foto

Dayan Kodua

  • nar. 7.9.1980 (40 let)
    Ghana

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 T.H.U.G: True Hustler Under God
2012 Slave
2008 Fleisch ist mein Gemüse
2007 Lords of the Underworld
2004 Žralok útočí (TV film)
2002 Die Hochzeit (TV film)
2001 Auf Herz und Nieren

TV seriály

2016 Phoenixsee (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2015 Männer! Alles auf Anfang (TV seriál)
2011 V podezření (TV seriál)
Die elegante Lösung (E17)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Za zavřenými dveřmi (S03E09)
2008 Dr. Molly & Karl (TV seriál)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Šílenci (S03E10)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky