foto

Christopher Dark

  • nar. 21.4.1920
    The Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 10.10.1971 (51 let)
    Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Scandalous John
Terror in the Sky (TV film)
1968 Kde vzít za války pivo
1965 Pouze stateční
1963 Flubberův potomek
1962 Jak byl dobyt Západ
1961 Gold of the Seven Saints
1960 Platinum High School
1959 The Rabbit Trap
1958 Day of the Badman
Wild Heritage
1957 Baby Face Nelson
Halliday Brand, The
1956 Diane
Johnny Concho
World Without End
1954 Suddenly!
1953 Dobyvatelé sedmi moří
Steel Lady, The
1950 September Affair

TV seriály

1971 Cannon (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
The John Forsythe Show (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Chevron Hall of Stars (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)
The Web (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace