foto

Elisabet Carlsson

  • nar. 9.1.1968 (51 let)
    Kviinge, Kristianstads län, Švédsko

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Guldbaggen

Herecká filmografie

Filmy

2014 Miraklet i Viskan
Tjuvarnas jul: Trollkarlens dotter
2010 Olycksfågeln (TV film)
2008 Angel
2007 Järnets änglar
2005 27 sekundmeter snö (TV film)
Münsters fall
2004 Kom tillbaka
Čtyři odstíny hnědé
2002 Ten z vedlejšího hrobu
2001 Kvinna med födelsemärke (TV film)
1996 Istider

TV seriály

2019 Gösta (TV seriál)
2016 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Smrt novináře (S05E05)
2013 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
Wallander (TV seriál)
Saknaden (S03E04)
2005 Lasermannen (TV seriál)
2002 Dieselråttor och sjömansmöss (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace