foto

Léopoldine Serre

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Qui sème l'amour... (TV film)
2014 L'homme flottant
2010 Copacabana
Je vous aime très beaucoup
Le 3e jour (TV film)
2009 Wolbergova rodina
2007 Le lien (TV film)
Život umělce
2005 Frangin d'Amérique, Le (TV film)
Le meilleur commerce du monde (TV film)
2003 Láska na útěku (TV film)
2000 Bídníci (TV film)
Envol, L'
1999 Maison de famille (TV film)
Parents à mi-temps: Chassés-croisés (TV film)
1998 Ronin
Un mois de réflexion (TV film)
1997 Un homme digne de confiance (TV film)
1996 Les Liens du cœur (TV film)
Ponette
1995 Pour une vie ou deux (TV film)
1994 Priez pour nous

TV seriály

2018 Capitaine Marleau (TV seriál)
Double jeu (S02E01)
2011 La Chanson du dimanche (TV seriál)
2010 1788... et demi (TV seriál)
2009 Paris 16ème (TV seriál)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
2000 Grand patron, Le (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1996 Commandant Nerval (TV seriál)
Quai n° 1 (TV seriál)
1994 Avocat d'office (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace