foto

Sascha Bigler

  • nar. 19.7.1968 (51 let)
    Curych, Zürich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 StadtKomödie: Der Fall der Gerti B. (TV film)
2018 Der beste Papa der Welt (TV film)
Vrahova múza (TV film)
2017 Herrgott für Anfänger (TV film)
2016 Kommissar Pascha (TV film)
2013 Tatort - Unvergessen (TV film)
2011 Meine Schwester (TV film)

TV seriály

2019 München Mord (TV seriál)
Leben und Sterben in Schwabing (E08)
2018 München Mord (TV seriál)
Die ganze Stadt ein Depp (E07)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 StadtKomödie: Der Fall der Gerti B. (TV film)
2017 Bierleichen. Ein Paschakrimi (TV film)
2016 Kommissar Pascha (TV film)
2013 Tatort - Unvergessen (TV film)
2011 Meine Schwester (TV film)
2008 Annas zweite Chance (TV film)

TV seriály

2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Bleiben und gehen (S03E13)
Neue Wege (S03E12)
Die Qual der Wahl (S03E11)
další epizody (11)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Beckmann (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky