foto

Denis Karyšev

  • nar. 5.3.1973 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 S.S.D. - Spojení nenavázáno
2007 Kod apokalipsisa
2006 Obratnyj otsčet
2005 Persona non grata

TV seriály

2017 Vokalno–kriminalnyj ansambl (TV seriál)
2016 Mjortv na 99% (TV seriál)
Ochota na ďjavola (TV seriál)
2015 Kvest (TV seriál)
2014 Dve legendy (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
2013 Pasečnik (TV seriál)
2012 Dikij (TV seriál)
Čto v černom jaščike? (S03E15)
Zoloto mafii (S03E14)
Staryj vrag (S03E13)
další epizody (6)
2011 Lektor (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Děti do 16... (S02E29)
Zolotoje dno (S02E24)
Děň VDV (S02E19)
další epizody (10)
Kamenskaja (TV seriál)
Pružina dlja myšelovki (S06E06)
Prostaja kombinacija (S06E02)
2009 Dikij (TV seriál)
Mesť Dikogo (S01E16)
Podstava Dikogo (S01E15)
Vervolf iz Vyšněgorska (S01E13)
další epizody (12)
Kamenskaja (TV seriál)
Soavtory (S05E05)
Vojuščije psy odinočestva (S05E03)
2007 Jantarnyj baron (TV seriál)
Perom i špagoj (TV seriál)
2005 Persona non grata (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Těň prošlogo (S04E02)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Vojna kompromatov, ili Fabrika grjoz (S03E11)
Aptěčnyj kartěl (S03E10)
Igra v koški-myški (S03E09)
další epizody (6)
2001 Marš Tureckogo (TV seriál)
Prosročennaja viza (S02E07)
Zagovor geněralov (S02E06)

Producentská filmografie

Filmy

2011 Tolko ty (TV film)

TV seriály

2017 Mjatěž (TV seriál)
Četvjortaja smena (TV seriál)
2016 Mjortv na 99% (TV seriál)
Ochota na ďjavola (TV seriál)
2014 Dve legendy (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky