foto

Jua Šinkawa

  • nar. 28.12.1993 (26 let)
    prefektura Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sensei kunšu
2017 Megami-sama
2016 Zen'in, kataomoi
2015 Kekkon ni ičiban čikakute tói onna (TV film)
2014 Ao Haru Ride
Keiji (TV film)
2013 人生ごっこ (TV film)
2012 GTO Aki mo Oni Abare Supesharu! (TV film)
Kjó, koi o hadžimemasu
2011 Ike! Danši kókó engekibu

TV seriály

2019 Akutó: Kagaiša cuiseki čósa (TV seriál)
Aloha Sommelier (TV seriál)
Daifugó dóšin (TV seriál)
Onihime no hacukoi! (E02)
Minarai dóšin tandžó! (E01)
2018 Hošikuzu Revengers (TV seriál)
Icumademo široi hane (TV seriál)
Sick's Spec Saga (TV seriál)
2017 Ašita no jakusoku (TV seriál)
Nó ni sumaho ga umerareta (TV seriál)
Sakurako-san no ašimoto ni wa šitai ga umatteiru (TV seriál)
2016 Gu.Ra.Me! Sóri no rjóriban (TV seriál)
Otósan to jobasete (TV seriál)
2015 Koinaka (TV seriál)
Risuku no Kamisama (TV seriál)
Seišun tantei Haruja (TV seriál)
Zeni no sensó (TV seriál)
2014 Joru no sensei (TV seriál)
2013 35 sai no kókósei (TV seriál)
2012 Ataru (TV seriál)
GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Papadoru! (TV seriál)
Toši densecu no onna (TV seriál)
2011 Ore no sora: keidži-hen (TV seriál)
2010 Asu no hikari o cukame (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky