foto

Irina Barda

  • nar. 6.1.1983 (38 let)
    Konotop, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ja s toboju
2005 Bratstvo (TV film)
2004 Společnost hrdinů

TV seriály

2019 Pes (TV seriál)
Episode 18 (S05E18)
2018 Angelina (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 19 (S04E19)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Niti suďby (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Vtoroje dychanije (TV seriál)
2014 Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2013 Poka stanica spit (TV seriál)
2012 SBU. Specoperacija (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
2009 Dve storony odnoj Anny (TV seriál)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Rodnyje ljudi (TV seriál)
Třetí možnost není (TV seriál)
2007 Smerť špionam! (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky