foto

Thorsten Flinck

  • nar. 17.4.1961 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jimmy Jones
2006 Sökarna - Återkomsten
2005 Blodsbröder
2004 Rána v srdci
2002 Sökarna 2 - Rebelz
1997 Grötbögen (TV film)
Jag är din krigare
1995 Sommaren
1993 Sökarna
1992 Nordexpressen
1991 Facklorna (TV film)
Goltuppen (TV film)
Kalle Stropp och Grodan Boll på svindlande äventyr
1989 Alla älskade Alice (TV film)
1988 Strul
1987 Don Juan (TV film)
Han som fick leva om sitt liv (TV film)
1986 Anmäld försvunnen (TV film)
1984 Två solkiga blondiner
Äntligen!

TV seriály

2011 Anno 1790 (TV seriál)
1991 Mord och passion (TV seriál)
1986 Prästkappan (TV seriál)
1984 Annika - en kärlekshistoria (TV seriál)
1981 Babels hus (TV seriál)

Dokumentární

2008 Muži a Bergman
2004 Thorsten Flinck & Flincka Fingrar (TV film)
1998 Liv till varje pris

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2016 Vänligen Lars Lerin (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace