foto

In-jo Yoon

  • nar. 21.10.1980 (38 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gobaek

TV seriály

2016 Goot waipeu (TV seriál)
2014 Goyangineun idda yaong (TV seriál)
Manyeoeui yeonae (TV seriál)
2013 Wondeopool mama (TV seriál)
2012 Woolalla booboo (TV seriál)
2008 Nae sarang keumjiok yeop (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace