foto

Ben Unterkofler

  • nar. 5.8.1990 (30 let)
    Bonn, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Pinocchio (TV film)
2012 Ein Jahr nach morgen (TV film)
Halbe Hundert (TV film)
2011 Familiengeheimnisse - Liebe, Schuld und Tod (TV film)
Freilaufende Männer (TV film)
Nový život s Lucy (TV film)
Záhada Severního moře (TV film)
2010 Freche Mädchen 2
Meine Familie bringt mich um (TV film)
Místo činu: Kolín - Pád z balkonu (TV film)
2009 Der verlorene Sohn (TV film)
Tierisch verliebt (TV film)
Tělo jako důkaz
2008 Freche Mädchen
2007 Pro Familia (studentský film)
Žáby k zulíbání 2
2005 Rolltreppe abwärts

TV seriály

2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Clear (S11E17)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2007 Kobra 11 (TV seriál)
Stará škola (S12E02)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky