foto

Jensen LeFlore

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Belly 2: Millionaire Boyz Club
2006 Hluboko v gangu

TV seriály

2014 Black Jesus (TV seriál)
2011 Pomsta (TV seriál)
2010 Private Practice (TV seriál)
Take Two (S04E01)
2009 Deset důvodů, proč tě nenávidím (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Decisions

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace